Vores Team

Hvem er vi?

Småt, men godt

Vi kan holde omkostninger nede, da vi ikke har ansat nogle overflødige medarbejdere – men kun nørder, der kan udvikle og producere din nye hjemmeside.

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke kan levere en sublim kundeservice. Vi indgår altid et tæt dialog med dig som kunde, under hele projektet. Der kommer altid nye idéer undervejs, som vi rigtig gerne vil lytte på.

Vores mål er at gøre dig tilfreds med dit nye brand og hjemmeside.

Det bedste resultat skabt af vores team

Vi er 100-meter mestre i at opbygge hjemmesider efter de seneste regler og lovgivning. Du får desuden en hjemmeside med et responsivt, moderne design. 

Avanceret Webdesign og Branding
0 %
Cyber- og Server Sikkerhed
0 %
Hurtigt og Responsivt Visitkort
0 %

Vores Team af nørder

Ja, vi sagde jo at vi ikke er så mange på teamet.

CEO & Ejer af Vikings Media

CEO & Ejer af Vikings Media

Kontakt mig gerne
CTO & Kreativ Chef for Vikings Media

CTO & Kreativ Chef for Vikings Media

Kontakt mig gerne

Det Bedste Danske Bureau

Vi sørger for, at din hjemmeside overholder den relevante lovgivning såsom E-handelsloven, den nye Bogføringslov, Markedsføringsloven, GDPR, Forbrugeraftaleloven, Cookie-politikkerne, Databeskyttelsesloven, Aftaleloven og Købeloven.
Tilfredshed
70 %
Kunder
100 +
Plugins
45 k
Temaer
3400 +

Ofte stillede spørgsmål

Mangler du svar på et spørgsmål, kan du eventuelt finde svaret i vores FAQ. Vi har samlet de mest besvarede spørgsmål og svaret på dem.

Vi er eksperter i at udvikle hjemmesider i fra WordPress.org, der er en open source baseret CMS platform. Det betyder blandt andet, at du automatisk ejer allerede rettigheder til din hjemmeside, herunder kodefiler, software og plugins, dit domæne, server, indhold på siden, branding og design.

 

I hele Verden er der over 830 millioner WordPress hjemmesider online. Derfor er det vores foretrukne løsning for en fremtidssikker løsning.

 

Hvis du i stedet ønsker at få lavet din hjemmeside på andre platforme, kan det naturligvis lade sig gøre. Vi har masser erfaring i at lave hjemmesider i både Shopify, Webnode, Wix, Bricksite, Kajabi, One.com, Squarespace, Prestashop og mange flere.

 

Vi kan også uden problemer udvikle og genskabe din hjemmeside i WordPress, hvis du ønsker at skifte platform i forbindelse med en ny hjemmeside. Kontakt os gerne ved spørgsmål til at skifte webplatform.

Før vi kan give dig det billigste tilbud, stiller vi dig en kort række indledende spørgsmål, for at kunne give en hjemmeside pris. De vigtigste parametre og svar vi skal bruge har vi samlet i en smart prisberegner.

 

Hvis du gerne vil vide, hvad det helt konkret vil koste dig at få redesignet eller udarbejdet en ny hjemmeside hos Vikings Media, kan du nemt, hurtigt og effektivt få en hjemmeside pris sendt på din mail via vores prisberegner.

 

Ved hjælp af 7-8 trin kan vi beregne og give dig et estimat for, hvad din hjemmeside pris løber op i. Når du har svaret på vores spørgsmål om projektet, kan vi afslutningsvis sende dig en pris til din mail – kvit og frit. Uanset hvad, så gælder det for alle vores ydelser, at du aldrig vil møde uforudsete udgifter.

Vi driver en ærlig forretning uden skjulte priser og ekstra opkrævninger, og leverer professionelle hjemmesider til billig pris. Den kreative designchef er både webudvikler, programmør. UX/UI designer, tekstforfatter og en hardcore, kvindelig technørd.

 

Vi sørger for at dine kunder møder en mere sælgende hjemmeside, som afspejler din virksomhed og jeres services. For i sidste ende handler det om at skabe omsætning i din forretning, som kræver at din hjemmeside får besøgende.

 

Derfor har vi altid forretningsperspektivet i fokus.

vi kontakter dig